NOWOŚĆ
RAVIOLI WEGAŃSKIE BIO 250 g - D`ANGELO
ORGANIC RAVIOLI WITH VEGAN MELT FILLING 250 g - D'ANGELO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4005496224158
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,300
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt.
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt.
Masa brutto (kg)
0,3 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): wegański farsz* 49 % (woda, olej kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, substancja zagęszczająca: agar*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), por*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1242 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7,7 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER i mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.