RAVIOLI Z POMIDORAMI I SEREM RICOTTA BIO 250 g - D`ANGELO
ORGANIC RAVIOLI WITH TOMATO AND CHEESE FILLING 250 g - D'ANGELO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4005496224042
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,300
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,3 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.