SKŁADNIKI
Galareta 54 % [wywar z RYB i warzyw (SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], filet z SANDACZA pieczony 40 %, marchew, groszek konserwowy 2 % (groszek zielony, woda, sól), 2 % kukurydza konserwowa (kukurydza, woda, sól), papryka 2 %.
OPIS
Sandacz w galarecie. Bezglutenowy.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 255 kJ/60 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 10,3 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.