SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie* 98,95 %, enzymy mikrobiologiczne, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
SER na grilla lub patelnię o naturalnym smaku produkowany z pasteryzowanego MLEKA krowiego.
SER ten stanowić może odrębne danie, ale może też być doskonałym dodatkiem do mięs i sałatek.
Cienkie grillowane lub smażone paski sera urozmaicą każde danie mięsne lub warzywne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ/329 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 1,7 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 0 g
Białko: 22 g
Sól: 2,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.