SKŁADNIKI
fasola Jaś* 58,1 %, jabłko*, cebula*, olej rzepakowy*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba. Wyraziste, lekko pikantne połączenie słodko-kwaśnego jabłka i rumianej cebulki.
Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany. Produkt do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1264 kJ/ 303 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 15 g
Białko: 14 g
Sól: 1,9 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, SOJĘ i NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +25℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 72 godzin.