SKŁADNIKI
fasola biała gotowana 44 % (fasola, woda, sól), woda, olej rzepakowy, cebula smażona (cebula suszona, olej słonecznikowy), jabłka suszone 2,5 %, białko grochowe, sól, aromaty, przyprawy (pieprz czarny, majeranek suszony, cebula, czosnek)
OPIS
Produkt roślinny, pasteryzowany.
Źródło błonnika. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Bez dodatku konserwantów.
Zainspiruj się - wypróbuj jako:
-farsz do naleśników lub tortilli
-składnik zapiekanki
-wytrawną przekąskę
-dodatek do pieczywa
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 965 kJ/232 kcal
Tłuszcz: 14,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 16,5 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 1,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, SOJĘ, GORCZYCĘ i SEZAM
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.