SKŁADNIKI
woda, ekologiczne ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia.
OPIS
Produkt roślinny, pasteryzowany. Idealne do dań azjatyckich, z wok-a i grillowania.
Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Tofu osuszyć, kroić w kostkę lub plastry. Smażyć lub grillować po zamarynowaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 445 kJ/106 kcal
Tłuszcz: 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 10,2 g
Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, SEZAM i GLUTEN
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 1 - 7 ℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.