NOWOŚĆ
WĘDLINA ROŚLINNA O SMAKU SALAMI 100 g - WELL WELL
PLANT-BASED MEAT WITH SALAMI FLAVOR 100 g - WELL WELL
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5901473022306
Masa netto (g)
100
Masa brutto (kg)
0,119
Objętość brutto (ml)
306
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,12 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, izolowane białko SOJOWE 9 %, teksturowane białko SOJOWE 7 %, olej rzepakowy, białko PSZENNE 5 %, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromaty, sól, substancja zagęszczająca: karagen, przyprawy, ocet w proszku, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza.

OPIS
Produkt roślinny na bazie białka sojowego. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło białka. Bez dodatku konserwantów.
Zainspiruj się - wypróbuj w daniach na zimno lub na ciepło
-na kanapce
-na pizzy
-w formie zapiekanki lub tosta

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 644 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 17 g
Sól: 1,9 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, SEZAM, dwutlenek siarki i SIARCZYNY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.