SKŁADNIKI
makaron z PSZENICY durum* (61 %), sproszkowane pomidory* (16,8 %), skrobia kukurydziana*, dynia*, sól morska, cebula*, oliwa z oliwek*, zioła* (oregano*, rozmaryn*, pietruszka*, liść laurowy*), czosnek*, pasternak*, pieprz*, burak czerwony*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zalać gorącą wodą do poziomu zaznaczonego wewnątrz kubka wymieszać, odczekać 4 minuty. Mieszać od czasu do czasu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO PRZYGOTOWANIU
Wartość energetyczna 323 kJ/76 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 1,8 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0,71 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, JAJA
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu