SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO bawole*, sól morska, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasja i doświadczenie w połączeniu z tradycją i najwyższej jakości ekologicznymi surowcami tworzą idealne warunki do produkcji naszego sera Camembert z MLEKA bawolego. Ten wyjątkowy, kremowy, miękki SER o nieporównywalnie bogatym smaku wytwarzany jest w 100 % z włoskiego MLEKA bawolego w regionie Bergamo. Camembert z MLEKA bawolego to rarytas i prawdziwy SER gourmet.
Cechy szczególne:
- Rzadki produkt - Camembert z MLEKA bawolego w 100 %.
- Nie ma nic bardziej kremowego.
- Delikatnie rozpływający się w ustach ser.
- Doskonały wygląd - absolutny hit na półce samoobsługowej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1265 kJ / 306 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 13 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C