SKŁADNIKI
wywar 80 % z [RYBY (KARP 30 %, AMUR, TOŁPYGA, JESIOTR), warzyw (ziemniaki, pomidory, papryka słodka, cebula, marchew, suszona papryka słodka, suszona papryka ostra 1 %, suszona papryka wędzona, cukier, sól, naturalne zioła i przyprawy], filet z KARPIA 20 %.
OPIS
Lokalna, bezglutenowa, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowana.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 395 kJ / 95 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,05 g
Białko: 8,1 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.