SKŁADNIKI
galareta 60 % [wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], KARP pieczony 40 %, marchew.
OPIS
Lokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 357 kJ / 85 kcal
Tłuszcz: 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 3,3 g
w tym cukry: 2,8 g
Białko: 12 g
Sól: 2,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.