KARP W SOSIE PAPRYKOWO - POMIDOROWYM BEZGLUTENOWY 300 g - SMOLIN FISH (NA ZAMÓWIENIE)
GLUTEN-FREE CARP IN PEPPER AND TOMATO SAUCE 300 g - SMOLIN FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907222932261
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
776
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
sos paprykowo - pomidorowy 60 % [papryka konserwowa 13 % (papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przecier pomidorowy 11 %], KARP 40 %.

OPIS
Lokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,4 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.