NOWOŚĆ
KARP W SOSIE PAPRYKOWO - POMIDOROWYM BEZGLUTENOWY 300 g - SMOLIN FISH
GLUTEN-FREE CARP IN PEPPER AND TOMATO SAUCE 300 g - SMOLIN FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907222932261
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
776
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
sos paprykowo - pomidorowy 60 % [papryka konserwowa 13 % (papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przecier pomidorowy 11 %], KARP 40 %.

OPIS
Lokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,4 g

INFORMACJA ALERGENNA
Zawiera KARP, SELER, gorczyca.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.