SKŁADNIKI
galareta 48 % [wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], KARP 40 %, warzywa 10 % (marchew, groszek)
OPIS
Lokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 357 kJ / 85 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 12 g
Sól: 2,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.