SKŁADNIKI
Sos 60 % [dynia,napój kokosowy, słodka ŚMIETANKA, woda, cebula, imbir, sos RYBNY (SARDELE, sól, cukier), czosnek, sól, pieprz, curry 2 % (kurkuma, kolendra, kmin rzymski, kozieradka, imbir, chilli, czosnek), nieaktywne płatki drożdżowe], filet z ŁOSOSIA 25 %, kasza KUSKUS perłowa 6 %, fasola piękny jaś 3 %, fasola szparagowa 3 %, groszek zielony 3 %.
OPIS
ŁOSOŚ w dyniowym sosie curry.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 9,3 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 8,1 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.