NOWOŚĆ
MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCĄ) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
ORGANIC CHICKPEAS PASTA RISONI GLUTEN-FREE 250 g - PASTA NATURA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8050534149302
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,275
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,28 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ / 347 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.