SKŁADNIKI
galareta 54 % [wywar z RYB i warzyw (SELER), żelatyna wieprzowa, cukier, sól, przyprawy, ocet spirytusowy], PSTRĄG pieczony 40 %, groszek konserwowy 2 % (groszek zielony, woda, sól), kukurydza konserwowa 2 %(kukurydza, woda, sól), papryka 2 %.
OPIS
PSTRĄG w galarecie. Bezglutenowy.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 292 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,6 g
Białko: 10,1 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.