SKŁADNIKI
Sos 60 % [dynia, napój kokosowy, słodka ŚMIETANKA, woda, cebula, imbir, sos RYBNY (SARDELE, sól, cukier), czosnek, sól, pieprz, curry 1 % (kurkuma, kolendra, kmin rzymski, kozieradka, imbir, chili, czosnek), nieaktywne płatki drożdżowe], filet z SANDACZA 25 %, kasza KUSKUS perłowa 6 %, fasola piękny jaś 3 %, fasola szparagowa 3 %, groszek zielony 3 %.
OPIS
Sandacz w dyniowym sosie curry.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 335 kJ/80 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 9,3 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +8. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.