NOWOŚĆ
ŻUREK NA WĘDZONYM JESIOTRZE 300 ml - SMOLIN FISH
SOUR RYE SOUP WITH SMOKED STURGEON 300 ml - SMOLIN FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907222932476
Objętość netto (ml)
300
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
776
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
żurek 75 % [wywar z wędzonego JESIOTRA 30 %, wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), zakwas na żur 20 % (mąka PSZENNA, woda, czosnek, liść laurowy, ziele angielskie, ŚMIETANA), mąka PSZENNA, czosnek, cukier, sól, zioła], JESIOTR wędzony 25 %.

OPIS
Lokalny, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 282 kJ / 68 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: 0,05 g
Białko: 4,1 g
Sól: 1,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.